perjantai 4. syyskuuta 2009

Kreikkaseikkailu alkaa sunnuntaina 6.9.2009

Kesäloma on vihdoin täällä! Ja Kreikkaseikkailu.... olkoon nyt nro 1.

Ystäväni H tietää, että on olemassa Kreikkaseikkailu nro 0.1 mutta se nyt oli aikojen alussa ja ei siitä enempää... Paitsi että se oli tärkein Kreikkaseikkailu: Siitä se alkoi! Tauti johon löytyy kyllä lääke, mutta kallis ja harvoin saatavilla. :-)

Ja sitten on se Kreikkaseikkailu nro 0.2 Kreetalla... vuohia oli enemmän kuin tarpeeksi ja Kissamos on ihana paikka! Eikä ihminen muuta tarvitse kuin sirittävän puun, jonka alla on taverna, jonka vieressä on kirkko, jonka kello ilmoittaa ajan, jonka kulumisesta ei niin ole väliä.... :-D Kiitos P!

Kreikkaseikkailu 0.3 suuntasi kulkuni Thassokselle. Tuo pohjoisen kaunis saari... Viikossa kuittasin vuoden univelat ja olin taas elossa! Kiitos Visa-kortin!

No onneksi nyt olen jälleen menossa HOITOON ja yksi terapiajakso on siis edessä. Ja voi kuinka olenkin terapian tarpeessa! HUH!

No, te voitte siellä jännätä kuin BB talon uusia asukkaita ikään, mitä tapahtuu ja mihin kaikkialle loppujen lopuksi päädyn; slummiin vai paratiisiin! Sen tiedän että hyvin käy joka tapauksessa... Kun on turkoosia merta silmien edessä ja lempeä loppukesän lämmin tuulenvire hiuksissa, olen "kotona"... :-D

1 kommentti:

  1. Jamas Jassu tiikerintassu, nautinnollista kreikkalaisen jumalaista reissua # ένας!

    T: Zorzio

    VastaaPoista